streetwise NXT

De volgende fase

Intussen zijn ruim 450 ondernemers succesvol geland in winkelgebieden onder begeleiding van Streetwise. Streetwise NXT brengt deze ondernemers met elkaar in contact in de volgende fase van ondernemerschap.

Streetwise NXT aan het woord

Roman Rutjens

Dresses Boutique, Sittard

“Ik heb uitbreidingsplannen met mijn bedrijf. Ook hierin vraag ik Streetwise om mee te kijken. Hun ondersteuning en betrokkenheid bij mijn volgende stap is heel waardevol."

Sharon Bruns

Chocolaterie Bruns, Kerkrade

"Streetwise NXT is voor mij een onafhankelijke plek bestaande uit collega-ondernemers in combinatie met Streetwise. Hier kan ik advies, kennis en ervaring inwinnen over de ontwikkeling die ik wil doorzetten binnen mijn ondernemerschap.”

Door in contact te komen leren we van elkaars ervaringen

Streetwise NXT creëert ruimte voor nieuw ondernemerschap door het verbeteren van de context en omgeving van (potentiële) ondernemers.

Door ondernemers in dezelfde beginfase van ontwikkeling samen te brengen, leren zij van elkaars kennis en ervaringen waardoor zij geprikkeld worden om innovatief te blijven.

Middels events en één-op-één doorverwijzing en contact biedt Streetwise een platform voor deze ondernemers.

Word partner!

Heb je ideeën over hoe je als bedrijf zou willen participeren of een bijdragen zou kunnen leveren aan Streetwise NXT? Neem contact op en samen bekijken we de mogelijkheden.

Aanmelden voor Streetwise NXT

Streetwise NXT wisselt kennis en ervaring uit binnen een besloten Facebookgroep. Lid worden van een groep is mogelijk met je profiel of pagina

Om toegelaten te worden moet je even wachten tot een beheerder je verzoek goedkeurt. Als je lid wordt van een groep, kunnen leden van de groep zien dat je lid bent.

Aanmelden via facebook

Partner worden

Streetwise NXT verbindt een nieuwe generatie ondernemers in Limburgse winkelgebieden. We staan altijd open voor organisaties die hieraan willen bijdragen. Interesse? Neem via onderstaande button contact met ons op.

Mail ons