Over ons

Wij zijn Streetwise

Streetwise is een stichting, opgericht in 2014 door Leonie Kuepers en Sjaak Vinken, met als doel de leefbaarheid in winkelgebieden te verbeteren. De basis van de aanpak en de organisatie is gelegd in Heerlen en Parkstad. Intussen wordt met een gedreven team gewerkt aan de toekomst van winkelgebieden door heel Limburg.

Leonie Kuepers

Mede-oprichter


Leonie weet de aanpak van Streetwise aan te scherpen en te stroomlijnen, zodat ondernemers nog beter ondersteund worden bij hun vestigingsbehoefte. Deze ervaringsgestuurde en datagedreven input komt ook ten goede aan de ontwikkeling van flankerend beleid. Samen met overheden en marktpartijen werkt zij aan wat precies nodig is om ondernemerschap aan te trekken, met als doel: het creëren van ruimte voor spannende, nieuwe concepten die het verschil maken.

LinkedIn van Leonie

Sjaak Vinken

Mede-oprichter


Sjaak is gedreven om de nieuwe generatie ondernemers te laten groeien en zichtbaar te maken. Ervoor te zorgen dat jongeren kansen zien voor ondernemerschap, wonen en werken in hun eigen regio. Hiervoor haalt hij graag het uiterste uit de samenwerking met overheden, vastgoedpartijen en financiers. Zijn motto: zonder wrijving geen glans. Middels Streetwise zet hij zich elke dag in om het onmogelijke mogelijk te maken.

LinkedIn van Sjaak

Herken jij onze passie en denk je een aanvulling te zijn binnen ons team?

Mail ons

Persoonlijk en laagdrempelig

Streetwise slaat de brug tussen overheid, ondernemer, vastgoedpartijen en financiers om winkelgebieden interessant en relevant te houden voor de toekomst. Nieuw ondernemerschap en nieuwe concepten zijn hierbij van cruciaal belang.

Om dit te bereiken houden wij vast aan een persoonlijke, laagdrempelige aanpak met ruimte voor maatwerk. De begeleiding van ondernemers gebeurt bijvoorbeeld één op één; iedereen heeft immers een ander vertrekpunt. Ook in onze contacten met overheden en marktpartijen gaan wij uit van de persoon achter de functie, voorbij de individuele belangen. Zo bereiken wij resultaten die het gehele winkelgebied ten goede komen.

Streetwise in cijfers

Trajecten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.